Wisboom gemaal

Zaterdag 10 septemper is het mogelijk om een rondleiding te krijgen in Het Wisboomgemaal. De rondleiding start om 10.00 er kunnen maximaal 30 personenen aan deelnemen.

Het Wisboom gemaal kunt u niet met de auto bereiken. Parkeren bij IHC (langs de Molenstraat tussen Smitsweg en Veerdam). 10 minuten lopen

het Wisboomgemaal wordt op dit moment verbouwd. Het gemaal is tot 1996 in werking geweest en wordt op dit moment gerestaureerd. Bij de restauratie wordt ook rekening gehouden met de natuurwaarden. In 1924 werd het stoomgemaal verbouwd tot electrisch gemaal. Deze pompen worden nu gerestaureerd.

Aanmelden rondleiding

De rondleiding start om 10.00. Deelnemen alleen via aanmelding.

Vul op deze website het aanmeldformulier in.
Na het versturen van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanmelding. Begin september verwerken wij alle aanmeldingen, u ontvangt dan per e-mail bericht of u geplaatst bent en hoe laat dat is. Wij vragen u dan om uw bezoek te bevestigen.
Pas nadat u dit gedaan heeft is uw aanmelding definitief.

Wacht niet te lang met aanmelden, er is beperkt plaats - maximaal 30 personen - en plaatsing gaat op volgorde van aanmelding.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de planning van de rondleidingen. Uiterlijk 1 oktober 2022 worden uw gegevens verwijderd.